Ga naar de inhoud

In de wereld van de Laatste Winkel lossen we alles op met producten

De Laatste Winkel
#ALLESISTEKOOP

De wereld van de Laatste Winkel is een rijke wereld. Het zit vol pracht en praal, vol met de meest fantastische verhalen en magische momenten. De meeste mensen hebben hier niets of nauwelijks te wensen. En daarbovenop hangt er boven al die schoonheid en genot één overheersende, geruststellende overtuiging:

Als jij iets wilt en je hebt genoeg geld, dan zal iemand dat voor je maken.

De mensen in deze wereld geloven hier heilig in. En dus verzamelen ze al bewegend door de meest fantastische omgevingen tussen ongelooflijke gebeurtenissen zoveel mogelijk geld. Zodat als zich een persoonlijke wens voordoet en het gedroomde voor ze wordt gemaakt, ze het ook kunnen kopen.

Het lastige is dat de mensen in deze wereld van tevoren niet precies weten wat ze zullen gaan wensen. Of het groot of klein was, of het veel geld zou kosten of weinig. En ook niet of ze ooit iets zouden gaan wensen.

Aangezien geld de manier is om je wensen te betalen, en je met het maken van wensen geld kon verdienen waarmee je je eigen wensen kon kopen mochten ze zich voordoen, gingen mensen wensen maken voor andere mensen.

Deze wereld raakte vol met de gekste dingen en mensen werd behoeftes aangepraat omdat soms men al aanbod had liggen. Misschien wil jij wel dit, niet? En kan je het niet alvast kopen voor het geval je het in de toekomst misschien wel wilt? En misschien kan je jouw wens niet betalen, maar dan heb je in ieder geval iets.

Koop je gelukkig, koop je blij, koop je rustig, koop je vrij.

De wereld van de Laatste Winkel is een rijke wereld. Het zit vol dingetjes die we misschien ooit wensen. Het zit vol met makertjes van dingetjes die we misschien wel wensen. En vol verhalen over dingen die je misschien wel bijna gaat wensen of je al wenst maar waarvan je niet wist dat je het wenst.

Maar alles gaat goed en alles is mooi. Tot er op een dag een zeker iemand opstond die helemaal geen dingetje wilde, maar zat met een gevoel. De persoon twijfelde over honger, over oorlog, over discriminatie, over oneerlijke verdelingen, over pijn, over verdriet, over de zin van het leven en over meer.

De persoon wenste een winkel waar je de oplossingen hiervoor allemaal wel kan kopen.

En die persoon zijn we gaan kennen als jou.

Onze allereerste en hooggeëerde klant. Je bent niet gemakkelijk, maar dat maakt het uitdagend en we zijn maar wat content dat je ons hebt gewenst. Welkom in onze Laatste Winkel. Nu kan je alles kopen.